nyårslöften ?!

nu ska jag skicka alla sms och ringa några och önska alla GOTT NYTT JÄVLA ÅR! ^^
Haha, och jag önskar alla som läser min blogg och alla andra som jag känner och så Gott Nytt år. (: och jag måste fan komma på några nyårslöften för fan ?! hmm.. undrar vad det kommer att bli, men vi får väl se. jag kanske lägger in dom på bloggen, om jag kommer på några eller orkar huvud taget att lägga in dom. vi ska inte skjuta massor av raketer hära för det skrämmer djuren. och ah varför inte kolla på alla andras som dom skjuter upp? då slösar ju inte vi på pengar, Hahaha!
aja, ni får ha det så bra.

hugs and kisses.

tiden går fort..

nu är det bara ca en och timma kvar till 2009. fan va tiden har gått fort. jag ska mata hästarn.
bye bye så länge.

jag kan rida själv nu!

Har precis duschat, gud va skönt för mina fötter var som isbitar när jag kom in från min länga rid tur.
vi red först på vägen in till skogen. Gunilla ledde mig tills vi skulle hoppa över lite halft över vattnet. det gick jätte bra! och sen när vi skulle rida tillbaka så sa hon att hon aldrig hade varit med om nån som kunde lära sig rida så snabbt. jag blev jätte glad när hon sa så. och sen när vi var nästan hemme så skulle vi trava halft. det gick jätte bra, och både hon och jag är jätte stolt över mig. jag börjar verkligen gilla att rida, och nu har jag träningsvärk i hela rumpan, låren eller ah hela benen.

gott nytt år alla!



kanya west - stronger

sitter nu och lyssnar på kanya west - stronger. fan vilken gammal låt! aja, men i alla fall nu ska jag gå typ och rida eller om en liten stund. så antagligen så skriver jag lite mera senare.

i love music

jag sitter nu och dunkar musik.

me ♥ music

jag är rörd av puttes fina text.

mihi, jag sitter typ och halv gråter åt Puttes text han har skrivt.
den är så jävla fin! jag dör fan.. så fint skrivet och den passar så himla bra in på dig. jag vill också kunna skriva såna fina texter fan. men jag har inte direkt den dära "känslan" eller hur man nu ska beskriva det. jag får bara den känslan när jag är ledsen, glad, kär eller riktigt arg.. jag har pratat en stund med Putte i telefon. och jag typ inser fett mycket hur jag saknar huddinge. så jävla många minnen dära. vill bara tillbaka nu. NU!

mormor <3

så, nu har vi äntligen lämnat av Nicole. vi åkte förbi en liten "affär" och köpte coca cola och chips. vi kanske ska kolla på nån film eller nått. nu sitter jag och pratar med min kära mormor i telefon. jag älskar dig mormor!
skriver mera snart.

rider i skogen.

nu har jag käkat plättar och ridit. det gick jätte bra fatiskt, grymt fin och snäll häst. den gjorde allt som jag ville. gug jag  är jätte glad. och i morgon ska jag rida igen. vi rider i skogen. men nu ska jag gå och ta in hästarna.
här är bilden på hästen Sara som jag red.

rida!

Nu ska jag rida.

hugs and kisses.


var har man henne nånstans ?!

Nu kom Gunilla och Nicole precis tillbaka.
jag vet inte vad jag ska tycka om Nicole.. hon är lite så dära kaxig, eller ah. hon är lite små bitchig och lite små uppkäftig.
hon har sagt att hon är en väldigt avundsjuk av sig och berättade även att hon inte ville att det skulle komma nån mer att bo hära, för då tror hon att Gunilla inte kommer att gilla henne lika mycket längre.
men behöver hon ta ut det på mig just då ? hm.. nej inte vad jag tycker i alla fall. man liksom gillar ju inte en person mindre för att nån annan kommer in i bilden.
första gången hon och jag träffades så var hon jätte snäll och gullig men nu är hon motsattsen.
jag fattar mig inte på henne ?! till slut så vet jag inte om jag ska prata med henne eller inte, för hon liksom ignorerar mig lite halft. och ah men det ar i alla fall inte jag som förlorar på det. och förens nu så förstår jag varför hon har så lite vänner och varför dom knappt längre skulle vilja vara med henne, dom sa det själva att dom inte visste vart dom hade henne nånstans. och jag förstår dom väldigt väl.


tack lina älskling.

nu åkte Gunilla (hon som jag bor hos) iväg för att hämta Nicole som har bott hära förut. hon ska rida den ena hästen och jag ska rida hästen som sparkade hunden i huvudet. men jag ska inte vara feg nu för fan, det här går bra Josefine! jag har redan klätt på mig två par thigts och tre par strumpor och ett par ridbyxor så att jag inte ska frysa, det är inte lika kallt som det var igår just nu så är det bara 1,9 minus ute och igår var det 4,5 minus redan vid den hära tiden. så det blir väl ganska bra att det inte är för kallt.
och så vill jag tacka lina för min design. tack älskling! kolla gärna in hennes blogg, bara för att hon är sötast. :$ 
http://liinahallqvist.blogg.se/

hästen sparkade hunden i huvudet.

godmorgon!
jag vaknade med att hon som jag bor hos väckte mig och berättade att hästen som jag ska rida på idag har sparkat en hund som heter kasper som vi har. han har två sår i huvudet, två centimeter från att träffa ögat. han hade jävligt tur att det inte träffade dära. hunden är alltid lite vimmsig och hoppar runt hela tiden men  nu så är han jätte lugn och lite yr tror jag. men vi ska nog beställa veterinär tid snart.
och liksom hur kommer hästen reaktion vara när jag plöstligt ska rida på den ? hm.. aja, det är bara att sätta sig på hästen och hoppas på det bästa. men om jag blir av kastad så  är det ju bara att resa sig upp och hoppa upp på hästen igen, jag är inte den som är rädd för djur och att bli av kasstad. jag är en äventyrs tjej. jag gillar spänningen och jag vill ge mig ut på alla slags möjliga äventyr, mihi. om jag fick så skulle jag nog åka till indianerna och bo dära och se hur det är att leva så, jag skulle också vilja simma med delfiner och vilja åka hund släde. men det är inte så himla änkelt att hitta såna saker så man får ta vad man har.

städa och duscha.

hmm.. vad ska jag göra nu ? jo, jag vet jag ska gå upp och städa mitt rum, haha det lär nog behövas. alla mina kläder ligger på golvet. hur lyckas jag att skita ner så himla fort? jag fattar inte på mig själv ibland. och sen efter städningen så ska jag duscha.

Fiinsandbergs.blogg.se

Följ min blogg med bloglovin

jag fick en rid hjälm. :)

idag så käkade jag nån jävla korv sak, haha. det var inte speciellt gott.
men i alla fall så har vi vart i Nora staden idag. vi åkte till Annika först och lånade tyglar och en sadel och såna saker till hästarna. Och jag fick bland annat en rid hjälm av henne. :) det blev ingen ridning idag, det är för kallt och det blv så mörkt så vi tar det nog i morgon. hoppas att det blir av bara, men det tror jag eftersom jag måste proa att rida på den nya hästen vi har och den sadeln också.
hästen Sara på bilden, hon som jag troligsvis ska rida i morgon.

josefinesandberg


ny blogg design på gång kanske ?

godmorgon. idag ska jag förhoppningsvis rida, men vi får se hur det blir med den saken.  asså det är 10 minus hära, mina händer blir som istappar om jag inte har vantar. har precis pratat med min morsa i telefon, jag berättade bara vad jag skulle göra idag och nu sitter jag och snackar med henne på msn. jag ska försöka fixa min design på bloggen idag också.
hm.. hur ska den bli ? ja vi får väl se.

hugs and kisses.

jag vill se dina vackra ögon igen.

pratade precis med lina i telefon. vi pratade om massa gammla minnen och sånt, du ska bara vet hur mycket jag saknar dig tjejen.. men nu hade jag tänkt att ta och sova lite. ska borsta tänderna och sen springa upp till min säng. hoppas att den är varm, min händer är lilla och iskalla.
kolla liksom, inte så bra bild men dom är mycket mer lilla än vad dom är på bilden.



hugs and kisses.


im forever blowing bubbles pretty bubbles in the air

har just nu kollat på Green Street Hooligans. Jag är käär i filmen! den kommer troligen att spelas jävligt många gånger.
ursäkta för så många bilder, men jag Äääälskar verkligen filmen.


h

     

     

   

   




hästarna har äntligen kommit.

Hästarna har äntligen kommit! dom kom vid två tiden, en Varmblod vid namn Sara och en Arab vid namn Stil.
grymt fina hästar, jag ska rida en av dom i morgon. och då förhoppningsvis så lägger jag in bilder, eller så lägger jag in en lite bild på dom idag, men vi får se. men annars så har jag faktiskt inte gjort så himla mycket idag. ska väl gå upp till hästarna lite senare och ge dom lite mat och så. men nu ska jag själv äta så ni får ha det så bra så länge.

hugs and kisses.


sovsovasovasovasovasovasova!

nu är det dags att sova, klockan är nu redan 20 i tre.

hugs and kisses.

famous!



And yes iam famous.

"spa dag"

jag vaknade kl två idag.
jag fick ju i julklapp nått speciellt hår schampo och balsam, och en choklad ansiktsmask och en tvål där det står princess på.
så jag hade tänkt att ha en liten spa dag eller vad man ska säga.
så jag ska fixa mina naglar, håret, kroppen, ansiktet och allt.
efter det är färdigt så ska jag gå in i bastun en stund och koppla av lite.
jag tror jag behöver det, jag har kännt mig jätte strässad den sista tiden.
det kommer att kännas bra att få ta det lungt en stund och så.
så nu blir duscha och chilla lite.

hugs and kisses.

26 december

tjoo bloggisar,
har kollat på lite filmer idag och så.
har faktiskt inte hänt så mycket. men nu hade jag tänkt mig att sova.
så vi hörs.

hugs and kisses.

pics

   

(gamla bilder.)

nu så har typ alla åkt här ifrån.
och jag har fått lite saker, lägger kasnke ut bilder senare.
skriver i morgon igen.

hugs and kisses.

sätt färg runt omkring dig.

nu ska jag gå och lägga mig, ska upp tidigt sen.
så ha det bra och jag hoppas att ni får en trevlig jul.

 
   

hugs and kisses.

GOD JUL!

GOD JUL!


otursdag

OTURSDAGEN!
dagen liksom innan jul också..
idag det första jag gjorde i morse var att jag trillade typ halft ur sängen, alla filmer trillade när jag skulle ta en, sen trillade mera saker när jag var inne i en affär, när jag kom hem och skulle ta sista trappsteget så trillade jag med alla matkassar,
sen när jag skulla slå in julklappen till min kusin så var pappret för litet och nu så råkade jag sätta mig på en jättevass kant så jag skärde upp liten bit av mitt skin på låret.

snacka om otur.

julklappar

tjoo!
nu har jag precis ätit, det blev lax och sallad med nån dressing, jävligt god faktiskt.
ajuste, idag så har jag köpt en julklapp till min kusin pontus, det blev ett polis sätt.
jag hoppas att han blir glad för det. :)

hugs and kisses.

min moster läser min blogg!

jag fick just reda på att min moster läser min blogg.
haha, fan va jag är shockad när jag fick reda på det.
aja, men tänkte hälsa till henne nu i alla fall.
nu ska vi åka väg och handla lite mat.

hugs and kisses.

love hurts

nu har jag vaknat för typ en halv timme sen.
jag vet inte om det blir marieberg idag vi kanske  typ inte hinner. :(
men ah så nu vet jag inte vad jag ska göra idag.. vi får se vad det blir.
ska dra typ och duscha nu.
saknar dig jessica bästavän.

hugs and kisses.


lägg dags

nu är det lägg dags för mig.
men vi får se om jag ska till marieberg i morgon. det beror på liksom om vi hinner.
men nu ska jag sova i min varma sköna äng. (a)

bilden på mig och freja. ganska länge sen.


hugs and kisses.


Batman

så nu har jag kollat färdigt på filmen.
jag kollade på Batman, den första av dom. 
den var väl faktiskt okej, förutom att jag skrek när dom dära jäkla fladdermössen kom fram. xd
men nu så ska jag väl typ kolla lite på BDB och pea.
skriver nog nått inlägg till innan jag går och lägger mig.

hugs and kisses.

no dress..

det blev ingen klänning idag.
men kanske i morgon om jag hittar nån.
ska åka in till marieberg då igen. :)
men nu ska jag kolla på film, skriver mera sen.

hugs & kisses.

äntligen.

nu åker vi!

hatar att vänta!

nu sitter jag bara och väntar på att dom ska byta om..
fett sega dom är asså. -.-
aja, nu kommer dagens outfit. inget märkvärdigt.



ursäkta bilden, min kamera är hemma så jag tar kort från mobilen.
tunika: JC
halsband: fått av jessica i julklapp
thigths: H&M

gårdagens outfit

gårdagens outfit.


jacka: JC
stickad kofta: gina tricot
linne: JC
mössa: lånade jesscas. från indiska tror jag.
jeans: H&M
skor: skopunkten


du är mitt ljus i världen.


du är min bästavän.

bilden togs på ica, haha alla glodde på oss för att vi tog kort dära.
men tror du vi bryr oss ? nej!
acceptera oss eller dra.
jag älskar dig gumman. <3

22 december

godmorgon,
jag vaknade runt 10.00, jag gick dirket och duschde en stund.
jag fixade tvätten, så nu har jag lite rena kläder också. Äntligen!
sen gick jag och bytte om till ine så fina kläder men iaf, jag tänker nog ha en slapp dag tror jag, väldigt skönt faktiskt.
jag väntar bara på att dom som jag bor hos ska komma in efter sin promenad med hundarna.
sen så drar det iväg till marieberg och sen åker vi in till örebro.
som jag sa i mitt förra inlägg så funderar jag på attköpa en söt klänning till antingen julafton eller nyår.
och sen om jag har pengar kvar så ska jag köpa en julklapp till tilly, jessicas julklapp får jag köpa senare.
jag vet inte riktigt vad jag ska köpa till henne men vi får se vad det blir.  :)

just nu så sitter jag och pratar med bästavän jessica i telefonen.
vi sytter typ och sjunger till min pea låt.
haha, lyssna gärna på den jag ÄLSKAR den. 
Sandbergs@

men nu får ni ha det så bra så länge. kanske slänger in ett inlägg innan jag åker.

hugs and kissies.

marieberg nästa.

tänkte skriva lite innan jag går och lägger mig också.
i morgon (idag) så ska jag åka till marieberg och shoppa.
jag vet inte riktigt vad jag vill köpa.
men jag funderar på en fin klänning som jag kan ha på julafton. men vi får se vad det blir.
sen vet jag faktiskt inte vad jag ska göra mera. kanske rida eller nått. vi får se om tiden räcker till och så vidare.
men vi får höras av mera i morgon.
hugs and kisses.

Godnatt


julsånger.

Nu passar jag på att lägga in lite jul sånger i bloggen. dom gamla godingarna.











jessica bästavän

nu sitter jag och väntar på att maten ska bli färdig.
idag så har jessica och jag åkt till marieberg och shoppat.
jag handlade ett par strumpbyxor, ett armband, tre string, en tomteluva (a), ett långt linne, ett linne med en guldsak på,
en blå jacka och en grå tröja.
det gick på ca 1300 kr.
och efter att vi hade shoppat så gick vi till donken och käkade. ( :
efter det så åkte vi till toysurus eller hur det stavas.
sen så var det typ dags för att åka till örebro station.. =7
jessica skulle ta 14.56 tåget hem.
och jag saknar dig så mycket bästavän, du betyder grymt mycket.
jag lägger upp lite bilder på oss senare kanske. och vi måste träffas så snabbt så möjligt.
men nu ska jag käka, bye bye!

Footsoldier movie.

hej bloggen, idag så skulle jessica och jag åka tll marieberg men vi sov till 15.00 och då var det försent att åka.
vi har inte gjort så mycketidag, käkat pizza, chips och kollat på film.
filmen vi såg var Footsoldier.  den var enligt mig väldigt bra faktiskt.

här kommer ett litet video klipp om filmen.
jag vet inte rktigt om det förklarar så mycket om den men i alla fall.
det är en film jag skulle rekomendera om man tål att se slagsmål och sånt.




     
   

(klicka för förstorning.)

jessica fick g på sina betyg!

Woho! 
jessica fick g på sina betyg! :D

jag är så himla glad för din skull, fyfan vad glad jag blir. :)

och hon kommer till mig idag. :)

och i morgon ska vi shoppa i marieberg och sen kanske åka och kolla på en häst som vi kanske ska köpa.


här är en skön låt iaf.




musik in my heart!





ken ring - måste mecka den



saknar tiderna i huddinge. <3

grattis till min älskade moster. 23 år idag! <3

hej bloggen.
det var ett tag sen.
jag hade försökt att börja blogga igen, men vi får se hur det går. :)
men idag så har jag iaf varit på hälsokontrol.
och tagit en massa prover och skit. så nu har jag jätte ont i min arm efter dom tog alla blodprov och sånt.
sen så åkte vi "hem" igen, och jag satt mig framför datan typ hela tiden tills vi fick ett besked att två hästar ska komma hit. :)
fan va roligt asså! :D
och sen ska jag nog få komma hem till jul.

i mellan dagarna så ska jag få ta min tatuering också. :) happy face!
just nu så sitter jag och pratar med min moster i telefon.

OCH HON FYLLER 23 ÅR IDAG! :D
grattis, grattis och grattis! :D <3

nick pitera



han är ju fan grym. kolla på snubben! :O

RSS 2.0