snöstorm ute ?

Länge sen sist..

Jag har inte riktigt haft tid eller orken för att skriva.

men iaf, idag så har jag varit i stan med klassen, vi kollade på Nk´s julskylltning..
haha, vi skulle svara på frågor till det, vi fick frågepappret på tåget och i min "grupp" som jag skulle vara med så var det Malin, Johanna och jag, men Linnea var typ med oss också xD vi gissade oss fram svaren, hm.. undra hur många fel vi kommer att ha? :)
sen så skulle Malin och Johanna dra, dom skulle åka skidor i morgon så dom behövde dra tidigare för att packa osv.
Linnea och jag fortsatte och traska vidare med några till av tjejerna från våran klass, vi skulle träffa resten av klassen på något musseum, skit tråkigt.. men, men ;)

Linnea och jag satte oss utanför men sen drog ut för det typ var så varmt ute och då såg vi att det var några Svt gubbar utanför och frågade oss om vi ville vara med och vi sa såklart ja (a)
han bad oss att sätta oss vid en bänk som var dära och att inte kolla rakt in i kameran, pinsamt ? haha, :P
Linnea typ skulle skaka av all snö på sina skor och allting blåste på mig och vi började asgarva, haha.
Svt gubben bad oss att vara lite tystare så att dom kunde höra vad dom sa för något osv.
och då gjorde jag typ hämd och tog lös snö och kastade det upp i hennes ansikte, hahaha, Linneas mascara typ blev helt kletig runt ögonen på henne, och det var det klippet som kom med på Tv, HAHAHA! xD

sen när jag kom till Rönninge c så kom aldrig bussen och Vanessa och hennes brorsa ringde efter deras pappa för att hämta dom.
Vannessa bor typ i salem och jag i nytorp..
och precis när dom skulle gå till deras bil så frågade jag några turkar om jag kunde få skjuts till nytorp, dom var två stycken killar i 30års åldern typ, hehe.
och precis när jag skulle gå till den bilen så kom Amanda och Felicia och sa att jag skulle höra av mig om jag blev våldtagen eller nått, hahaha, men det blev jag inte xD
sen så har jag inte gjort något mera idag, bara varit lite irriterad på att alla bussar i hela Botkyrka har varit inställda hela dagen.. -.-
men i morgon så är det sista dagen i skolan innan jullovet! :D
och nu ska jag kolla vad jag ska ha på mig och så, ska till mamma i morgon så om jag kommer ihåg att skriva så gör jag det.

puss

RSS 2.0